sâmbătă, 31 martie 2012

2 Aprilie - Ziua Internationala a Constientizarii Autismului

"Cea mai buna cale de a te descoperi pe tine este sa te pui in slujba celorlalti " M. Ghandi
Multumesc tuturor copiilor si familiilor care mi-au dat sansa sa intru in viata lor si sa descopar o alta lume, o lume mult mai buna decat cea care... cu multa usurinta si superioritate neconstientizata o consideram "lumea oamenilor normali". Multumesc Brandusa Balan ca faci lucruri atat de minunate in numele lor. Autismul schimba destine...


http://www.youtube.com/watch?v=2j74u2aLGXw&feature=share

http://www.youtube.com/watch?v=sPm3OhZ78nM&feature=relmfu

Sinziana Burcea 
Psiholog Clinician Principal  

Un comentariu:

 1. Buna ziua,

  Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

  Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
  Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

  dumitru_gabriela31@yahoo.com

  RăspundețiȘtergere